Weekly News

Stockholm Seniordagar SENIORLIV

Premiär för Stockholm Seniordagar

Numera Mässor AB ligger bakom Sveriges största mässa för målgruppen, Seniormässan, som anordnas varje höst i Stockholm samt Göteborg och Malmö på våren.

Efter önskemål från besökare som utställare bestämde de sig för att arrangera en mässa även under våren i Stockholm – och snart är det dags för premiären. – Det blir en mindre variant av Seniormässan, därför har vi valt att kalla det för Stockholm Seniordagar, säger projektledare Leon Giannaridis.

Mässan som äger rum den 5 och 6 april väntas få omkring 100 utställare, där bland Smart Eyes som bjuder på gratis synundersökningar. Till skillnad från den stora Seniormässan är Seniordagarna gratis för alla besökare och följer temat Välmående. – Det är ett bra och brett tema som ständigt är aktuellt, åldersgruppen har även blivit mer hälsosamma och medvetna under de senaste åren. Besökarna kommer band annat kunna lyssna på föreläsning med Alexandra Charles. Dessutom gästar professorn Olof Vesterberg tillsammans med sonen och filosofen Fredrik Vesterberg scenen för föredraget Välvilja är önskan att må bra – Välvilja är grunden i äkta kärlek. Läs mer på seniordagar.se

Dela artikeln

Journalist

Redaktionen

Fler artiklar