Weekly News

Härlig utsikt under vandringen. SENIORLIV

Sommarresa till Alperna

Lion Alpin har arrangerat skidresor till Alperna i över 30 år och har nu lanserat sommarresor. Suzanne Kristoffersen, marknadskoordinator på Lion Alpin berättar:

"Våra sommarresor går till Österrike, närmare bestämt Wagrain och Schladming."

– Våra sommarresor går till Österrike, närmare bestämt Wagrain och Schladming. På sommarresorna bor du på ett utav Lion Alpins egna hotell med all inclusive. I hotellens all inclusive ingår frukost, lunch, middag och dryck vilket gör att du inte behöver tänka på något annat än att njuta av semestern. Alla våra egna hotell håller en god standard, har ett bra läge och trevliga faciliteter som wellnessavdelning, pool, gemensamma utrymmen och en serviceinriktad personal som känner området väl.

För den som är ute efter en aktiv semester är Alperna ett alldeles utmärkt val även på sommaren.

– Är du på jakt efter en aktiv sommarsemester med ett smidigt och centralt boende som har närhet till allt är våra sommarresor något för dig, säger Suzanne.

Hon berättar att många seniorer som åker på skidsemester på vintern inte vill vänta tills nästa skidsäsong med att åter snöra på sig pjäxorna, så därför har de börjat erbjuda glaciärskidåkning även på sommaren. Golf, cykel och vandring är andra aktiviteter de har på programmet.

I områdena runt Wagrain och Schladming finns det gott om vandringsleder, allt från lugna promenader i den vackra naturen till mer krävande högalpin vandring. Hotellen Grafenberg Resort i Wagrain och Hotel Planai i Schladming ligger ett stenkast från både centrum och lift vilket ger ett perfekt utgångsläge för flera av de aktiviteter och attraktioner som finns. Lion Alpin har även 13 skidorter på programmet i Österrike, Italien och Schweiz där alla resmål har sina olika egenskaper.


Dela artikeln

Journalist

Anna Bjärenäs

Fler artiklar