Weekly News

Landeryds GK är Årets golfklubb

Landeryds Golfklubb i Linköping har sedan 2012 arbetat strategiskt och strukturerat för att nå uppsatta mål. Ett arbete som burit frukt. Nu har de utsetts till Årets Golfklubb 2017 av föreningen Golfjournalisterna. 

– Vi är stolta och glada. Det är ett kvitto på att vi alla gjort ett bra arbete. Det är kul för medlemmar, styrelse och medarbetare, säger Björn Sturehed, klubbdirektör och VD på Landeryd golf.

Tydliga styrdokument har visat vägen och förra året föll många bitar på plats. Klubben har haft flera sportsliga framgångar med SM-guld på herrsidan. De är en av Sveriges största juniorklubbar, startade 2016 ett golfgymnasium som lockar sökande från hela landet och har så bra banor att banchefen Daniel Pantzar utsetts till Årets greenkeeper 2017.

– Vi har också rekryterat många nya medlemmar och i dag är det i stort sett fullt i klubben, vilket också har varit ett tydligt mål, säger Björn Sturehed och menar att alla positiva delar tillsammans mynnat ut i en stark ekonomi, vilket skapar förutsättningar för att fortsätta att utveckla klubben och banorna.


Björn Sturehed

Dela artikeln

Journalist

Redaktionen

Fler artiklar