Weekly News

Ion Silver släpper nya produkter

Ion Silver AB, som tillverkar MSM – ett organiskt svavel som stödjer kroppens olika funktioner, liksom kolloidalt silver och andra produkter som inte faller under begreppet allopati (skolmedicin) släpper i år ett par nyheter.

Nytt är en C-vitamin som genom unik teknik ska optimera upptaget i kroppen. Dessutom har deras glukosamin genomgått en förändring. I stället för att använda råvara baserad på skaldjur bygger den på vegetabilisk råvara, vilket hjälper skaldjursallergiker och stöder en mer hållbar hantering. Humus- och fulvosyra, som bland annat stödjer kroppens egen enzymproduktion, finns sedan en tid tillbaka som kosttillskott, vilket innehåller cirka 70 mineraler.

Trots kritik och granskning, från Läkemedelsverket och media, för sin produkt kolloidalt silver vars hälsoeffekter ifrågasatts, så har bolagets försäljning konstant ökat, enligt Ulf Andersson på Ion Silver.

Man har nyligen byggt ut produktionsenheten i fabriken i Löddeköpinge och ökat antalet anställda.
– Vi kämpar för allas rättighet att själva få välja att leva ett så hälsosamt liv som möjligt – inte bli tvingad och styrd av läkemedelsbranschens hänsynslösa jakt på pengar, säger Ulf. 

Dela artikeln

Journalist

Petra Carlsson

Fler artiklar