Weekly News

Bang & Olufsen Annons

Bang & Olufsen slår upp portarna i Helsingborg

Bang & Olufsen har nyligen slagit upp portarna till den fräscha, nyrenoverade butiken i Helsingborg. I butiken finns sammanlagt över 50 års erfarenhet av Bang & Olufsens produkter - kunderna är i goda händer. 

"En viktig del i vår service är att vi åker hem till kunden innan vi säljer in en lösning, kostnadsfritt, för att se vilken lösning som är optimal för kundens hem."

Aldrig tidigare har man haft ett så bra sortiment. B&O erbjuder nu en fantastisk portfölj med multi-room-lösningar, där ljudet skickas trådlöst över hela hemmet. Produkter som passar i varje rum och varje hem. Konceptet är långsiktighet, man planerar för att kunderna ska kunna ha produkterna under tiotals år och att de ska gå att implementera i den nya tekniken som kommer. Gamla produkter är kompatibla med nya och samma fjärrkontroll styr samtliga apparater. 

Butiken har en räckvidd från Helsingborg till Ystad, Simrishamn, Kristianstad, Åhus, Växjö, Malmö och Halmstad. Wim Schaake, butikens ägare, berättar att man konsulterar i hela regionen kostnadsfritt: 

- En viktig del i vår service är att vi åker hem till kunden innan vi säljer in en lösning, kostnadsfritt, för att se vilken lösning som är optimal för kundens hem. Detta oavsett var inom regionen kunden bor. 

Efter konsultation i hemmet och kundens besök i butiken, installeras allt trådlöst med högsta kvalitet. Installatörerna tar samma avgift oavsett var kunden bor inom marknadsområdet. Installatörerna kollar av nätverket, anpassar lösningen till nätverksinstallationerna och ser så att allt fungerar på bästa sätt. 


- Nätverk är det som krånglar mest ute hos kunderna. Inga produkter som går på nätverket är bättre än själva nätverket. Installerar man allt rätt får man ut maximalt ur våra produkter. Numera får man dessutom Rutavdrag på alla nätverksinstallationer, berättar Wim.

Installatören skräddarsyr installationen efter varje kunds levnadsmönster. Därför är det så viktigt med hembesök och en dialog med kunden. När installationen är färdig har man en enkel fjärrkontroll som gör att allt förprogrammerat automatiskt sätter igång, att högtalarljudet ökar eller minskar i styrka och TV:n vrids utefter var i hemmet man befinner sig- allt med ett knapptryck. 

Det är strålande tider för Bang & Olufsen och man kommer inom kort att behöva nyanställa i butiken för att hålla jämna steg med kundtillströmningen. Man söker också en samarbetspartner, med satellitbutik i Malmö, som kan sälja delar av sortimentet där framöver. 


Anders Cederholm, säljare & Wim Schaake, ägare

Dela artikeln

Journalist

Anna Bjärenäs

Fler artiklar