Weekly News

7 måsten för ryttaren

Sommaren 2017 är här med heta prylar för dig och din häst. Några i ”limited” edition, så skynda att se dig om i välsorterade ridsportsbutiker. Är du i Falsterbo behöver du inte gå så långt!


Lätt och luftig tävlingskavaj

AA Platinum Motionlite från Horseware har enastående andningsförmåga och utbytbara knappar för flera discipliner. Vinnare av 2016 års BETA innovationspris. Finns bland annat i Ridersport in Sweden AB:s monter.

Pris: 1 899 kronorVojlock i Limited Edition

Next generation SS17 är en helt ny slitstark vojlock från Eskadron. Med "Rub-Protection"-skydd på båda sidor för att skydda mot skav från sadelgjorden och kanal i ryggen med Air-Condition-Mesh som andas väl.

Pris: 749 kronorJeans med kristaller

Jamie Denim heter ridbyxorna från Mountain Horse med grip-tekonologi på insidan av knäet och i sätet för extra grepp i sadeln. Stilfulla fickdetaljer och diskreta kristaller. Finns för dam och barn.

Pris: cirka 989–1189 kronorSkönhet & funktion

Spring River från Mountain Horse är en vattentät ridstövel gjord av ett flexibelt oljat "full grain" läder med odör-minimerande bambufodring. Finns i brunt och svart.

Pris: cirka 3 989 krBoots i starka färger

När även din häst vill vara välskodd! Boots Jester FairField är tåliga med insida i mjuk neopren och utsida i konstmaterial och har kardborreknäppning. De säljs parvis och finns i orange, turkos och rosa. Finns hos Hööks.

Pris: 119 kronorTäcke med dubbel effekt

Rambo Show Net Cooler från Horseware fungerar både som svettäcke och insektstäcke med Air-texturerade nätdelar och ett mjukt absorberande inre och yttre för att leda bort fukt och hålla en hög luftgenomströmning.

Pris: 759 kronorNyhet från Hansbo Sport – Elegant ridhjälm

Supersnygg VG1-godkänd hjälm i tre olika färger: svart & högblank, svart & guld, rosa & silver.

Finns i fyra olika storlekar med ställbar ratt för perfekt passform.

Pris: 989 kronor 

Dela artikeln

Journalist

Petra Carlsson

Fler artiklar